Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16091 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   25 Şubat 2021 - 16:07

Saçlarınıza Kavuşmanın Harika Yöntemi; FUE Saç Ekimi

Büyüt
Küçült
Saçlarınıza Kavuşmanın Harika Yöntemi FUE Saç

Saç dökülmesi hem kadınları hem de erkekleri mutsuz eden bir saç problemidir. Müdahale edilmediği takdirde saç kayıplarına yol açarak travmatik durumlara neden olabilir. Saç kaybını tedavi etmek amacıyla yıllar önce keşfedilen FUT tekniğinin geliştirilmiş yöntemi olan FUE saç ekimi yöntemi, günümüzde yaygın olarak kullanılır. Bu teknikte donör bölgeden saç kökleri tek tek alınır ve küçük kanallar içerisine tek tek ekilir.

İşlem, toplama ve ekme şeklinde iki aşamadan oluşur. Önce gerekli miktarda saç kökleri toplanır. Saç kökleri donör bölgeden alınır alınmaz solüsyonda bekletilir. Son olarak da ekme işlemi yapılır. Emphair Saç Ekimi Merkezinde uygulanan FUE ve alt dallarının başarılı sonuçları hastaları memnun eder. Firma hem deneyimli uzmanları hem de uyguladığı yöntemler ile başarılı sonuçlar elde eder.

FUE Saç Ekimi Tekniğinde Nelere Dikkat Gerekir?

Bütün saç ekimi işlemleri gibi FUE yöntemi de hastane ve ameliyathane koşullarında, lokal anestezi uygulanarak gerçekleştirilmelidir. Saç ekimi uzun süren bir uygulamadır. Ortalama 7 - 8 saat sürer. Bütün operasyonlarda olduğu gibi hijyen çok önemlidir. Hijyenik olmayan ortamlarda yapılan uygulamalar, enfeksiyon riskini artırır.

Emphair Saç Ekimi Merkezleri temiz ve hijyeniktir. Her operasyon için uygundur. Saç ekimi işleminden 1 hafta önce alkol, kafein ve sigara içilmemesi önemlidir. Saç derisinde veya saçta herhangi bir kalıntı bırakacak ürünleri de kullanmamak gerekir. Firmanın profesyonel doktorları, hastaları her aşamada doğru bir şekilde bilgilendirerek sürecin mükemmel bir şekilde ilerlemesini sağlar.

Emphair Uzman Doktorları Her Süreçte Yanınızda Yer Alır

Saç ekimi işlemi tamamlandıktan sonra hastaya bir takım görevler düşer. Daha hızlı ve başarılı bir iyileşme süreci geçirebilmek için bu görevlerin yerine getirilmesi faydalı olur. Dikkat edilmediği takdirde yeni ekilen saçlar tutunamaz ve saç ekimi süreci tehlikeye girebilir. Hem zaman hem de para kaybı yaşamamak adına dikkatli davranmak faydalıdır. Emphair doktorları ekim işleminden sonra iyileşme sürecinde hastalarının takibini yaparak sürecin güvenli işlemesini sağlar. Saç ekildikten sonra dikkat etmeniz gerekenler şu şekilde sıralanabilir:

       Saç ekilen bölgeye herhangi bir temas veya sürtünme yapılmamalı

       İlk 5 gün öne eğilme hareketlerinden kaçınılmalı

       Terletici aktivitelere 15 gün ara verilmeli

       Bir hafta ağır kaldırmamak gerekir.

Emphair uzman doktor ve profesyonel ekibi saç ekiminin her aşamasında yanınızda yer alarak, sürecin başarısını garanti altına alır. Firmanın uyguladığı FUE tekniği ve daha fazlası için https://www.emphair.com/tr/fue-sac-ekimi/ sayfasını inceleyebilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir