Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22829 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   26 Ocak 2018 - 15:29

Tektaş Aşk, Beştaş Sevgidir!

Büyüt
Küçült
Tektaş Aşk, Beştaş

Beş taşın cazibesi kadınların hep ilgini çekmiştir. Kadınlar beş taşın bir büyüsü olduğuna inanmaktadır. Hatta bazı kadınlar eşleri tarafından hediye edilen beş taşa anlam yüklemektedir. Örneğin; bir kadın eşine beş taş hediye aldığında genelde ailesini temsil ettiği anlamını yüklemektedir. Beştaşın, taşlarından birinin kendini, birinin eşini ve diğerlerinin de çocuklarını temsil ettiğini düşünerek eşi için önceliğin kimler olduğunu belirttiği anlamını yüklemektedir. O nedenle erkeğin hediye ettiği beştaşın üzerine bunu ifade eden bir küçük not düşmesi kadını oldukça mutlu eder ve eşinin verdiği değeri görmüş olur.

 2.50 Karat Pırlanta D Color 5 Taş Alyans GIA Sertifikalı 1.50 Karat Pırlanta 5 Taş Yüzük

 Pırlanta 5 Taş Miracle Alyans (0.30 Karat Görünüm)Pırlanta 5 Taş Miracle Alyans (1.00 Ct. Görünüm)

 Pırlanta Miracle Beştaş Yüzük Pırlanta 5 Taş Miracle Alyans (1.25 Ct. Görünüm)

 Yaklaşan 14 Şubat sevgililer günü eşinize böyle anlamlı bir hediye almak isterseniz beştaş pırlanta almanız bana göre en güzel tercihiniz olacaktır. Bir kadının aldığı en anlamlı hediye ailesini temsil eden hediyeler olacağı ve kadının bunu ömür boyu mutlulukla hatırlayacağı ve hatırladığında da ilk günkü heyecanını gözlerinde görmenizi sağlayacağı bir hediyedir. Bir kadın için aldığı hediye kadar o hediyenin anlamı da önemlidir. O nedenle özel günlerde kadınlar için özel anlam ifade eden hediyeleri almak en iyi tercih olacaktır. 14 Şubat için tercih edilebilecek ve eşe verilebilecek en anlamlı hediyedir. Beştaş taşıdığı anlam nedeni ile de birçok kadının tercihi olmaktadır.

 

 

 

 1.00+0.20 Karat D Color Pırlanta Tektaş (GIA Srt)0.85 Karat Pırlanta Damla Tektaş Yüzük

 0.50 Karat D Color Pırlanta Tektaş GIA Srt

0.50 Karat F Color Pırlanta Tektaş Yüzük

 

0.40 Karat D Color Pırlanta Tektaş Yüzük GIA Srt.

Hayatını ailesine adayan annelere verilebilecek en güzel hediye ailesinin anlamını ifade eden bir hediye almaktır. Kadınlar için özel günlerin ayrı bir önemi vardır özellikle de sevgiyi ve aşkı ifade eden sevgililer gününe ayrı bir önem vermektedirler. 14 Şubatta eşine hediye almak isteyen beylerin bir tektaş yüzükle hayatlarında eşlerinin yerini ve değerini belirterek ona ilgisini belli edebilir ve eşini mutlu edebilir. 14 Şubat tüm dünyada kadınların kendini özel hissetmek istediği bir gündür.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir