Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22134 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   06 Aralık 2016 - 17:37

TV Başındaki Şikayetlerinizi Digitürk Bitiriyor

Büyüt
Küçült
TV Başındaki Şikayetlerinizi Digitürk

Digitürk, TV izleyicisinin şikayetlerini gayet iyi biliyor ve bu şikayetleri gidermek amacı ile birbirinden iyi yayınları izleyebileceğiniz TV kanallarını içerisinde barındıran paket seçeneklerini sunuyor.

TV izleyicisinin en sevmediği durumlar izlediği programın uzun reklamlarla bölünmesi oluyor. Bunun yanı sıra daha evvel izlediği programın sürekli olarak yayınlanması bir diğer şikayet konusu oluyor. Bu durumdan kurtulmayı isteyenlerin en büyük yardımcısı ise dijital yayın platformu oluyor. Türkiye’de getirdiği teknolojiler ve dünyaca ünlü kanallar ile öncü olmuş olan Digitürk, giderek artan üye sayısına düzenlediği kampanyalar ile ulaşıyor. TV başında istediği yayınları bulmak isteyenler tercihlerini digitürk platformundan yana kullanıyor.

Türk izleyicisinin artık tekrarlanan konularla klasikleşen dizilerden sıkıldığı da söylenebilir. Bu durumdan kurtulmak isteyenler Digitürk Dizi Paketi ile dünyanın izlediği dizileri TV başında izleme olanağına kavuşabilir. Digitürk Dizimax kanalları ayda 80’e yakın diziyi karşınıza getiriyor. Dizimax Vice, Dizimax Sci-Fi, Dizimax Drama ve Dizimax Comedy kanallarında birbirinden güzel ve ödüllü dizileri HD kalitesinde izleme olanağınız bulunuyor. Altın Küre ve Emmy Ödülü elde etmiş pek çok diziyi izlerken Türk dizilerinden de kurtulmuş olacaksınız. İzleyeceğiniz dizi seçeneklerinde dünya televizyonlarında izlenme rekorları kıran dizi serilerini bulabiliyorsunuz. İzleyeceğiniz 10 diziden 8 tanesinin Amerika televizyonlarının en çok seyredilen dizisi olduğunu bilmelisiniz. Digitürk tarafından dizi paketi ile izleyebileceğiniz kanallardan olan Dizimax Vice ile tüm dünyanın heyecanla izlediği, bol ödüllü, aksiyon dozu yüksek dizileri izleyeceksiniz. Dizimax Sci-Fi kanalında ise gizemli, şaşırtıcı, bağımlılık yaratan, yenilikçi, sci-fi ve fanstastik türde dizilerle keyifli anlar geçireceksiniz. Kanal sayesinde dizilerde kült olmuş yapımlar ve yepyeni diziler bir arada karşınıza getiriliyor. Dizimax Comedy kanalı ile ise kahkahayı takip edeceksiniz. Henüz yeni yayına girmiş ve ödüller toplamış pek çok komedi dizisi yayınları, eğlenceli ve kahkaha dolu anlar yaşamınıza yardımcı olacaktır. Digitürk dizi kanallarında 24 saat boyunca orijinal dilde ve Türkçe altyazılı olarak diziler karşınıza getiriliyor. İzleyemediğiniz anlarda günün değişik zaman diliminde bölüm tekrarlarını takip edebilirsiniz. Dizileri HD görüntü ve Dolby ses kalitesiyle izleyeceğinizi unutmamalısınız. Üstelik Digitürk paketlerindeki hediye seçeneği bu Digitürk Dizi Paketi ile de devreye giriyor ve 6 ay digitürk plus hediye seçeneği bulunuyor.

Digitürk, TV izleyicisinin şikayetlerini gayet iyi biliyor ve bu şikayetleri gidermek amacı ile birbirinden iyi yayınları izleyebileceğiniz TV kanallarını içerisinde barındıran paket seçeneklerini sunuyor. Dizilerde olduğu gibi film, belgesel, eğlence, spor kanallarında en iyiler Digitürk paketlerinde bir araya geliyor. Bu sayede izleyiciler TV başında çok daha keyifli anları yaşayabiliyor. Filmlerde en yeni gösterime giren ödüllü filmler sizi bekliyor olacak. Daha gerçekçi ve dünyaca ünlü kanallarda yayınlanan belgeseller Belgesel Paketi ile karşınıza getirilecek. Lig TV kanalları ve Digitürk Lig TV kampanyaları ile evinizde de futbolun keyfini doyasıya yaşayabileceksiniz. Digitürk ile pek de fazla olmayan aylık ödemeler ile TV izlemelerinde şikayetlerden kurtulup keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir