Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13662 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2020 - 16:06

TÜBİTAK 4007 GELECEĞE YOLCULUK BİLİME UZANAN ELLER

Büyüt
Küçült
TÜBİTAK 4007 GELECEĞE YOLCULUK BİLİME UZANAN
BULANCAK’TA YENİ BİR PROJE: TÜBİTAK 4007 GELECEĞE YOLCULUK BİLİME UZANAN ELLER

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı Kapsamında Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bahçeşehir Üniversitesi, BAU Teknoloji Transfer Ofisi, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası, Bulancak Belediyesi, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Giresun Üniversitesi ortaklığında hazırladığımız ilmek ilmek dokuduğumuz "Geleceğe Yolculuk, Bilime Uzanan Eller" Projemiz TÜBİTAK tarafından desteklenmesine karar verilen 54 proje içerisinde yer alması bizleri çok sevindirmiştir. Bu çağrı kapsamında desteklenmeye hak kazan ikinci projemiz olması ayrı bir sevinç kaynağıdır. Projemizde ülkemizin farklı üniversitelerinden akademisyenler, gelecek bilimcileri, eğitmenler öğrenci, öğretmen ve velilerimiz ile buluşarak çeşitli atölye çalışmaları, konferans, sergi bilim kurgu çalışmaları, robotik ve kodlama çalışmaları, sanat çalışmaları, söyleşiler, yarışmalar gibi birbirinden eğlenceli 45 farklı etkinlik gerçekleştirecektir. Ayrıca ilçemizde bulunan yüksek teknoloji firmaları sergi açarak ürünlerini ve yaptıkları işleri öğrenci ve halka sergileyecektir. Etkinlik takvimi ilerleyen tarihlerde duyurulacak ve başvurular alınmaya başlanacaktır. Proje hazırlık sürecinde destek veren herkese teşekkür ederiz.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir