Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10362 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Nisan 2020 - 15:21

TÜGVA Bulancak Online Ev Söyleşileri başladı

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak Online Ev Söyleşileri
Koronavirüs sebebiyle sosyal faaliyet düzenleyemeyen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği projelerini sanala taşıyarak kaldığı yerden devam ediyor. TÜGVA Bulancak Medya İletişim Koordinatörlüğü tarafından başlatılan TÜGVA Online Ev Söyleşilerinin ilk konuğu TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN'in moderatörlüğünde USMED Başkanı ve Dijitalizm Kitabı yazarı Said Ercan oldu. 
13 Nisan Pazartesi akşamı vakfın resmi İnstagram hesabında buluşan Göktekin ve Ercan binlerce kişinin izlediği özel bir canlı yayın gerçekleştirdi. Yayın girişinde açılış konuşması yapan Göktekin; "Öncelikle Koronavirüs'te hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, hastalarımıza şifalar diliyorum. TÜGVA olarak projelerimizi üretmeye devam ediyoruz. Kendimizi sadece evlerimize kapattık, ama projeler geliştirmeye, gençlerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. İlk yayınımızda bir teklifimizle bizi kırmayan Said Ercan ağabeyime şahsım ve vakfım adına bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. USMED Başkanı Ercan, korona günlerinde aile ve gençlikten bahsederek Koranavirüsün arka planında olan gerçeklekleri anlattı. Soru cevap şeklinde olan Online Ev Söyleşilerine TÜGVA takipçilerinin ilgisi yüksekti. 

Yayınları izleyemeyen ve kaçıranlar için TÜGVA Bulancak Youtube kanalımız (https://www.youtube.com/tugvabulancak) veya Facebook'tan paylaşılmaktadır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir