Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13543 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2020 - 15:21

TÜGVA Bulancak'tan 2019 değerlendirmesi

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancaktan 2019

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği 2019 yılı Genel Değerlendirme ve İstişare toplantısı gerçekleştirdi. Bir yıllık faaliyetlerini yaptıkları toplantı ile değerlendiren TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin yönetim kadrosu ile 2020 yılı stratejik planlamaları üzerinde istişarelerde bulundu.

Yaz Okulu, Ramazan Gıda Yardımları, söyleşiler ve daha birçok program ile dolu dolu geçirdiklerini söyleyen Göktekin “2019 yılı TÜGVA Bulancak olarak bizim en aktif yılımızdır. 2019 yılının şöyle bir hatırlayacak olursak;

2019 yılı Mart ayında Bulancak’ta liseli öğrencilerimiz ile Hukukçu-Yazar Hayati İnanç hocamızı buluşturduk.

Yine Haziran ayında vakfımız tarafından yürütülen “Sen Kardeşine Ekmek Ol, Kardeşin Sana Dua olsun” projesi kapsamında 67 aileye Ramazan Gıda Paketi ulaştırıldı. Yine aynı ailelere ekmek markası ulaştırılarak her akşam TÜGVA olarak vatandaşlarımızın iftar sofralarına ekmek olduk. Giresun ve bölge protokolünün katılımları aynı alanda çalışan vakıflarımızla sahur ve iftar programları gerçekleştirdik.

Bununla birlikte Ramazan ayı sonrasında yaptığımız Yaz okulu çalışmaları Bulancak’ın üç farklı bölgesinde üç farklı okulunda 600 öğrencimize, 32 görevli ile 6 haftalık Kur’an Kursu, Kişisel Gelişim ve Diksiyon gibi içerikli Yaz Okulu gerçekleştirdik. TÜGVA Puan ve TÜGVA İndirim Uygulaması ile Türkiye’de bir ilk olduk. Bulancak Milli Eğitim öncülüğünde yürütülen Gençler Camide Kuranla Buluşuyor, Değerlerini öğreniyor projesinin Teknoloji, İletişim ve Tanıtım Ortağı olduk.

Çizimlerle 40 Hadis Yarışması ve Senin Kadrajından Fotoğraf Yarışması ile ortaokul ve lise öğrencilerimize sosyal projeler ürettik ve yüksek sayıda katılımlar aldık. Son olarak Aralık ayında Uluslar Arası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Said Ercan’ın katılımıyla Dijital Çağda Sosyal Medya ve aile konulu konferans ve yarışmalarımızın ödül törenlerini gerçekleştirdik.

Bunların yanında vakıf merkezimizde yıl boyu devam eden Sarıkamış ziyaretleri ve geziler, Gençlik Söyleşilerimiz, Ortaokul Aksiyon Genç kursları, Kıraathane buluşmaları, Sabah namazı buluşmaları, Kantin buluşmaları, Şiir ve kareoke geceleri, Hanım Söyleşileri ile birlikte 2019 yılı içerisinde toplam 232 faaliyet gerçekleştirildi.” Dedi.

2020 yılının daha aktif, daha yenilikçi ve kapsayıcı projelerle geçireceklerini ifade eden Göktekin “Yeni miladin yılın ilçemize, gençliğimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir