Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18756 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2019 - 17:56

TÜGVA Bulancak’tan Ramazan Paketi çalışması

Büyüt
Küçült
TÜGVA Bulancak’tan Ramazan Paketi

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Ramazan ayı öncesinde Ramazan Gıda Paketi çalışmalarına başladı. Çalışan Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yürütülecek olan Ramazan Ayı Gıda Paketi kampanyası ile vatandaşlarımızdan alınacak bağışlar ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşlara gıda paketi olarak dağıtılacak.

Göktekin “Gençlerimizde paylaşma duygusunu geliştireceğiz”

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin tarafından yapılan açıklamada “Bu projeyi aslında ilçemizde bir çok önemli kurum ve sivil toplum kuruluşlarımız gerçekleştiriyor. Bizde TÜGVA Gençliği olarak gençlere paylaşma duygusunu kazandırma anlamında gençlerimizle böyle bir çalışma izleyeceğiz. Gençlerimizle aramızda toplayacağımız cüzi katkılarla yine gençlerimizle birlikte gıda paketlerini hazırlayacak ve yine gençlerimizle birlikte ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştıracağız. Merhamet ayı olan Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendirerek gençlerimize şefkat, merhamet ve paylaşma duygularını kazandıracağız.

Katkı sağlamak isteyen vatandaşlarımız bizlere ulaşarak hesap numaralarımıza tamamen yasal olan bağışlarını yapabileceklerdir. Ben şimdiden tüm hemşerilerimizin ve gençlerimizin Mübarek Ramazan aylarını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi.


Ramazan Gıda Paketi Yardımlarınız için;

Türkiye Gençlik Vakfı - GİRESUN BAĞIŞ
IBAN : TR75 0020 3000 0269 6175 0000 56
Albaraka Türk Katılım Bankası - 15-2686175-56/FATİH ŞUBESİ

NOT: Açıklamaya "TÜGVA Bulancak Ramazan Bağışı" yazarak dekontu ya da ekran görüntüsünü 0543 201 81 51 ile paylaşmanızı rica ederiz.?



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir