Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 43241 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2019 - 11:52

TÜGVA'dan Ortaokullarda Hadis Yarışması

Büyüt
Küçült
TÃœGVAdan Ortaokullarda Hadis

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), öÄŸrencilerin hadisleri öÄŸrenmesi, zihin dünyalarında canlandırması ve bu hadisler ışığında hayatlarını sürdürmeleri amacıyla, Türkiye´deki ortaokullarda öÄŸrenim gören tüm öÄŸrencilerin katılabileceÄŸi "Çizimlerle 40 Hadis" adlı resim yarışması düzenliyor.

TÜGVA Bulancak Ä°lçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKÄ°N, Türkiye genelinde ortaokullarda öÄŸrenim gören tüm öÄŸrencilerin katılabileceÄŸi "Çizimlerle 40 Hadis" yarışması hakkında bilgi verdi. Son baÅŸvuru tarihinin 15 Kasım 2019 olarak belirlendiÄŸi yarışmada, dereceye giren öÄŸrencilere para ödülü verileceÄŸi belirtildi. Yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan TÜGVA Bulancak Ä°lçe Temsilcisi Göktekin, "Türkiye Gençlik Vakfı olarak Türkiye genelinde düzenlenen ve 5, 6, 7 ve 8. sınıfları kapsayan ´Çizimlerle 40 Hadis´ yarışmamız ile gençlerimiz hem hayal dünyalarını ifade etme imkanı bulabilecekler hem de hadisleri öÄŸrenerek hayatlarını daha bereketli geçirebileceklerdir. Ä°çeriÄŸi itibari ile gençlerimize çok yönlü bir geliÅŸim ve destek imkanı sunan yarışmamıza Bulancak’taki genç kardeÅŸlerimizin yoÄŸun katılım göstermesini bekliyoruz" dedi. 

Yarışma hakkında ise TÜGVA Bulancak Ortaokul Koordinatörü Recep Dallı, yarışma ile ilgili baÅŸvuru sürecinin internet üzerinden www.tugva.org adresinden yapılacağını vurgulayarak, baÅŸvuru detaylarını aktardı. Dallı, "Yarışmamız, Milli EÄŸitim Bakanlığına baÄŸlı resmi ve özel okulların tüm 5, 6, 7 ve 8. sınıf öÄŸrencilerini kapsamaktadır. Yarışmaya katılacak öÄŸrenciler baÅŸvuru için TÜGVA web sitesindeki baÅŸvuru formunu doldurmalıdır. BaÅŸvuru yapıldıktan sonra yarışmacının eseri, ilçe temsilciliÄŸimize getirebileceÄŸi gibi posta veya kargo yolu ile TÜGVA Genel Merkezine gönderilmelidir. Yarışmacıya ait olan resmin ön yüzünde hiçbir bilgi bulunmayacaktır. Resmin arka yüzünün saÄŸ üst bölümünde ise öÄŸrencinin adı-soyadı, katıldığı il, öÄŸrenim gördüÄŸü okul adı ve çizdiÄŸi hadis yazılacaktır. Ä°l deÄŸerlendirmeleri sonrasında Türkiye geneli olarak yapılacak deÄŸerlendirmede dereceye girenler ise Türkiye birincisi 7 bin TL, Türkiye ikincisi 5 bin TL, Türkiye üçüncüsü 3 bin TL ödül kazanmış olacak. Yine önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmaya göre Bulancak’tan katılım olan eser sayısına göre Bulancak Ä°lçe Ödülleri de verilmesini planlıyoruz. Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir