Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 27249 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   11 Temmuz 2019 - 00:53

TÜGVA'lı gençler adaya çıktı

Büyüt
Küçült
TÜGVAlı gençler adaya

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak Ä°lçe TemsilciliÄŸinin Bulancak’ta üç farklı okulda yürüttüÄŸü Yaz Okulları ders ve etkinliklerine aralıksız devam ediyor.

TÜGVA Bulancak Ortaokul KoordinatörlüÄŸü tarafından Bulancak’ta üç okul binasında 400’e yakın öÄŸrenciye düzenlenen Yaz Okulları programı kapsamında 10 Temmuz ÇarÅŸamba günü etkinlikler kapsamında Giresun Adasına geziye gitti.

Tarihi Giresun Adasına gençlerin gitmesi gerektiÄŸini vurgulayan TÜGVA Bulancak Ä°lçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKÄ°N “Her zaman desteklerini yanımızda gördüÄŸümüz TÜGVA Giresun Ä°l TemsilciliÄŸimize öncelikle teÅŸekkür ediyorum. Biz inanıyoruz ki güçlü organizasyon güçlü bir teÅŸkilat, güçlü bir ekiple baÅŸarılı olur. Bu noktada Ä°l temsilciliÄŸimizden aldığımız güç ve destek ile  Bulancak'ta 32 kiÅŸilik bir kadroyla ilkokul ve ortaokul gençliÄŸimiz için ciddi bir Yaz Okulu etkinliÄŸi gerçekleÅŸtiriyoruz. Çocuklarımız Kur’an-ı Kerim, Ezber gibi derslerin yanı sıra bir çok sosyal faaliyetle yazın tadını çıkarıyor. Önceki hafta Giresun Lunapark, Hayvanat  Bahçesi ve Kale gezisi gerçekleÅŸtirmiÅŸtik. Bu hafta da gençlerimizi Karadeniz’in tek adasına çıkardık. Gençlerimiz hem gemi de, hem ada da keyifli ve unutulmaz anlar yaÅŸadı. Bu noktada bizlere araç desteÄŸi veren Bulancak Åžoförler Odamıza, araç kaptanlarımıza, güler yüzlü ev sahipliklerinden dolayı Altınpost yetkililerine öÄŸrencilerimiz ve vakfım adına teÅŸekkür ediyorum. Böyle kurum ve kuruluÅŸların desteklerini yanımızda görmek, bizlere bu alanda daha çok ve daha gayretli çalışma aÅŸkı veriyor.” Dedi.

TÜGVA Bulancak Yaz Okulları 26 Temmuz’a kadar Bulancak kurs ve etkinliklerine devam edecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir