Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22101 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2019 - 11:15

TÜGVA’lı gençler hedefleri 12’den vurdu

Büyüt
Küçült
TÜGVA’lı gençler hedefleri 12’den

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Bulancak’ta yürüttüğü Yaz okulları kapsamında etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

TÜGVA Bulancak tarafında üç okulda gerçekleştirilen Yaz Kuran Kursları öğleden sonra öğrenciler için eğlence merkezine dönüyor adeta. Salı günü Lokman Hekim ve Güzelyalı Yaz okulları bahçesinde buluşan gençler ata sporumuz olan Okçuluk ile tanıştı. Bir süre okçuluk tanıtımını dinleyen gençler heyecanla hedefleri vurmayı bekledi. Kısa sürede okçuluk sporu hakkında bilgi edinen ortaokullu gençler sırasıyla çektikleri yaylarla hedefleri vurdu.

Göktekin “TÜGVA ile yaz bir başka güzel”

Yaz Okulu çalışmalarından çocukların büyük bir keyif aldığını belirten TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah GÖKTEKİN “Çocuklarımızı hem zihinlerini, hem bedenlerini geliştiren projeleri Yaz Okullarımızda uygulamaya devam ediyoruz. Yaz Okullarımızda beşinci haftayı geride bıraktık. Tüm okullarımızda 30’dan fazla etkinlik gerçekleştirdik. Bununla birlikte 85 kadar öğrencimiz ilk kez TÜGVA Yaz Okullarında Kur’an-ı Kerim’i öğrendiler. Bizler çocuklarımız eğlendirirken kısıtlı olan zamanda eğitimlerini ihmal etmiyoruz. Bu kapsamda inşallah önümüzdeki hafta yapacağımız Bisiklet Turu ile Kapanış Programımızı gerçekleştireceğiz.” Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir