Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11741 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Ocak 2020 - 09:32

TÜGVA’LI GENÇLERDEN BULANCAK’TA İDLİB SEFERBERLİĞİ

Büyüt
Küçült
TÜGVA’LI GENÇLERDEN BULANCAK’TA İDLİB

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Suriye İdlib’de yaşanan drama sessiz kalmadı. Bulancak Belediyesi tarafından öncülüğü yapılan İdlib için Bulancak yardım kampanyasında aktif görev aldı.

Belediye ile işbirliği içerisinde yapılan İdlib Yardım Kampanyasına vatandaşlar ikinci el ve kullanılmamış olmak koşulu ile giysi-ayakkabı gibi yardımlar yapabilirken bunun yanında yine en çok ihtiyaç olan un-battaniye ve soba gibi yardımlarda yapılmaktadır.

Konu ile ilgili açıklama yapan TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin “İHH’nın öncülüğünde, Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar ve belediyemiz iş birliğiyle, Bulancak’ta diğer STK’Larımızın katılımıyla 29 Ocak’a kadar sürecek İdlib Yardım kampanyasında gençlerimizle ummalı bir çalışma içerisindeyiz. Belediyemiz ile koordinasyon halinde hem belediye binamızdan hem de TÜGVA Bulancak binamızda yardımları kabul ediyoruz. Yine TÜGVA binası karşısında ayarladığımız Yardım Toplama Deposunda da malzeme kabul etmekteyiz. Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar’ın konuya ilgisi ve desteği bizlere de güç veriyor. Zaten duyarlı olan Bulancak halkı bu kampanyaya da destek veriyor. 29 Ocak’a kadar vatandaşlarımızın 444 28 44 nolu belediye hattından ya da 0543 2018151 nolu cep telefonundan proje ile ilgili bilgi alabilir, bağış yapabilir. Ben başta bu projeyi destekleyen ve iş yükünü çeken TÜGVA gençliğine, duyarlılık gösteren Bulancak halkına vakfımız adına teşekkür ediyorum”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir