Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 23718 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2019 - 22:51

Üst Geçit Çürümeye mi Terk Edildi?

Büyüt
Küçült
Üst Geçit Çürümeye mi Terk

Üst Geçit Çürümeye mi Terk Edildi?

Giresun Merkez’de Gemiler Çekeği Mahallesi ile Gedikkaya Mahallesi’nin tam ortasında yer alan Çırakderesi Mevkii’nde bulunan üst geçitteki çürümeler, bu üst geçidi kullanan vatandaşları tedirgin ediyor.

Birçok üst geçidin oldukça iyi durumda olduğu Giresun’da, nispeten şehir merkezine uzak bir nokta olan Çırakderesi Mevkii’ndeki bu üst geçidin kendi haline bırakılmış olması tepkilere yol açtı.

Üst geçidin çürümeye terk edildiğini düşündüklerini ifade eden vatandaşlar; “Bu üst geçitteki paslanma oldukça fazla ve tehlikeli bir durum oluşabilir. Paslanan parçalar yola düşüp alttan geçen araçların trafik kazası yapmasına neden olabilir. Hatta bu paslanma daha da fazlalaşırsa üst geçidin çökmesinden endişe ediyoruz. Üst geçitlerin bakımından sorumlu olan kurumun hangisi olduğu konusunda bilgimiz yok. Karayolları Genel Müdürlüğü, Belediye ya da Valilik; hangi kurumun sorumluluğundaysa bu tehlikeli durumun çözümü için bir an önce harekete geçmeleri gerekiyor. Eğer bu üst geçitteki bu durumdan dolayı bir trafik kazası olur da herhangi bir vatandaş hayatını kaybederse, bunun hesabını kimse veremez. Daha fazla vakit kaybetmeden bu sorunun çözülmesini bekliyoruz” şeklinde konuştular.

Haber: Hakan Uğurlu – www.kerasushaber.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir