Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 36455 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2020 - 23:29

Yolların ÇİLESİ üstüne Bir Dilekçe yazdıracağım.

Büyüt
Küçült
Yolların ÇİLESİ üstüne Bir Dilekçe

Yolların ÇİLESİ üstüne Bir Dilekçe yazdıracağım.. / Hikmet Okuyar

*......

AVUKATLAR BİR DİLEKÇEYİ Kaç Liraya YAZIYORLAR..Acaba ?

.....

Eğitimci Akademisyen Medya Mensubu Şair olmadan ÖNCE Bir DİLEĞİM vardı..Gerçekleştirmek için Hukuk Müşaviri AVUKAT olmak istedim ama olamadım..

*

87 yıldan beri Türk İslam Dünyasında ve Şiir Etkinlikleri aleminde; on milyonlarca sessiz çığlığa karıştığı için İbrahim Kalın Bey'e bile Av. Metin Feyzioğlu'na bile, Hakan Arif Ayık, Zihni Arslan, Turan Akşen, İsmail Şenol, Suat Akyüz ve Dursun Akkuş'a bile.. ulaştıramadığım; serbest ve hece tarzı çok ilginç bir deyişimin üstüne Bir sunum dilekçesi yazdıracağım..

......

Yıllların Belesini, Yoların Çilesi'ni kapsayan Dilekçeyi ; Başkanlara, vekillere, hak hukuk adalet ile bu kadar da olmaz ki diyenlere, muhtarlara, kitle iletişim uzmanlarına, medya temsilcilerine, güzel sanatlar öncülerine, kültür sanat dostlarına göndereceğim.. Şiir Yorumcusu Canlara da Ajanslara da ileteceğim.. Sağlıkla huzurla Gönül Seferberliği ile Üretim Seferberliği ile Ağaçlandırma Seferberliği ile Daha güzel bir DÜNYA için.. 23.Nisan.2020. Hikmet Okuyar Şema Gönüllüleri Başkanı, Şebingülü Bahçeleri Kurucu, Dağların ve Çobanların Şairi Bizim Hikmet.4



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir